بِسْــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم

Wednesday, 22 May 2013

Fancy Breakfast

Assalamualaikum & good day.
Jom buat fancy breakfast. Senang & sihat.
Gambar dari FB
Gambar yg kat bawah ni mommy buat last Friday. Gedik!!!!



Tapi menu sihat ni. Roti wholemeal & telur capsicum. At last masa makan korek makan telur je. Hehe!!














18 comments:

Cheq Sue said...

wah...saya ingatkan bread cutter tadi, rupanya capsicum. boleh cuba jugak ni nanti ^^

Puan Ros @ Sinaranmenu.blogspot said...

memang nak kena rajin la nak makan breakfast kiut miut ni...

nurbijen said...

wow, idea menarik.. nanti sayang pula nak makan... hihihi

Nastyna said...

cantik.. capsicum tu sedap especially yg goreng. Nnt nak try jugak la buat. hihi

Unaizah said...

Cantiknya! Kat rumah ni tak blh buat mcm tu sebab nanti yg dimakan telur je. Confirm capsicum tu ditinggalkan.

ishamizu said...

Oh my, so creative and so cute!! hehe..mesti berebut ank2 kak Ros mkn tu..mula2 ingat kak Ros pakai mould rupanya potongan capsicum je ye..waa, mmg bseni la orangnya kak Ros ni! ;)

lady lavender said...

comeyyynya breakfast :-)

kalau saya pun korek telur gak haha!

Mixed-family in da house.... said...

cute cute...sedapnyer.....

yan's cottage said...

cantik dan keratif sangat.....sesuai lah untuk yg ber diet nie....

aTieYusof Family said...

cute plak set breakfeast tu..sayang plak nak makan nti..hehe:)

Mia Kassim said...

comellah pulak tengo brekpes ni....hehe

Amie said...

wow! wow! kreatifnya.... tak terfikir pulak boleh buat gitu... cantik!

Sonia ~ Nasi Lemak Lover said...

So cute! Dan khasiat

Saadet Yamak said...

Selamun aleykum; Çok güzel bir fikir, teşekkürler size. :)

Selamun aleykum; Idea yang sangat baik, terima kasih. :)

http://translate.google.com.tr/#tr/ms/

Nisah Idham said...

cumel pulak telur capsicum ni..
hehe nisah nak try lah jugak. bg kat enche hubby bawak bekal g kerja.
thanks for the udea sis. Luv it :)

Nisah Idham said...

oppss typo :
udea >> idea (actually) hehehe

rostina76 said...

cheq Sue: hehe, tipah tertipu ke

Puan Ros: org malas lagi sesuai gaya ni Kros

Nurbijen: hehe, tule mcm sayang nak makan, ibarat korek mata.

Nastyna: yg org buat cantik, yg kros buat mcm comot skit.

Unaizah: hehe, sama je tu

ishamizu: hahaha, berseni la sangat. budak2 ni korek ambik telur jugak

LL: breakfast comel utk org yg comel.ngeh3x

Mixed-family in da house: sesuai la klu dini & 2 hero tu buat

Yan's cottage: sesuai rasanya utk diet

atieYusof Family: hehe, cute kan

Mia Kassim: comel cam tuannye laaaaaa

Amie: Ros pun tertengok @FB ni k.Amie

Sonia: indeed. berkhasiat kalau wholemeal bread lagi kan

Saadet Yamak: welcome ;)

Nisah: wow!!!kalau dpt yg bentuk ala2 hati tu lagi le sweet tu utk c.abg

hainom OKje said...

budak budak mesti selera nak makan kan Ros!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...