بِسْــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم

Wednesday, 29 May 2013

Cards from 3A

Assalamualaikum & good day.
Harini mommy bagi laluan kepada kenangan utk diri sendiri & anak2. Mujur sangat2 ada hati nak berblogging since 2 tahun lepas, atleast dpt le simpan kenangan mcm ni secara maya disamping simpan yg real (kdg2 yg real ni hilang mcm tu je). 
14 April 2013 was my 37th birthday (mcm banyak dah angka tu kan. Itu pasai xdak lilin). 

Alhamdulilah syukur diberi kesempatan oleh ALLAH untuk menikmati hari2 dengan tenang bersama anak2 & suami. Tak sabar nak balik kg jumpa 'mok' (semoga ALLAH bagi kesihatan yg baik & panjangkan umur mok, amin3x Ya Rabb). Harap2 cuti daddy dpt approve raya ni, InshaALLAH.

Okey ini semua kad2 birthday yg diberi oleh 3A, sebelah kiri sekali oleh Arfa, tengah oleh Anis & kanan oleh Ahdia (daddy tak bagi kad tapi bagi kiss air liur basi pepagi buta.heheh). Dorg peram kad ni lebih sebulan sampaikan bunga fresh yg Ahdia petik on my birthday date tu dah layu kering. Punya la nak jugak tg mommy buat kek. 

Kalau tgk dr kad mereka ni, mmg sah la anak lelaki ni 'kurang rajin' bila they grow up. Arfa dulu2 mmg details buat ucapan (mcm ala2 kad Anis tu) tapi bila dah makin besar ni..emmph. Dah le tak siap (sebulan tu peram), sempoi gila plak tu wish. Ahdia plak menjadikan kakak sebagai guidance dia. Tiru design kakak. Okey la tu. 

Overall mommy sukaaaaaa sangat kad dr kakak. Siap ada kipas & layers of love shape (love shape tu dia tam pal tau 2 lapis).
Okey, abis kenangan birthday mommy. Hadiah?????





17 comments:

ina ku said...

happy belated birthday kak. so sweet kan anak2 buat kad sendiri walau macam mana gaya dan hasilnya pun. but the daddy's gift tu buat saya tersenyum sorang2, haha.

izan mama mia said...

happy bezday...err muda lagi tuu..lebi kurang je umur kita..hihi

ummuaidan said...

salam ros..
selamat hari lahir yer...seronokkan anak2 put their efforts buat cards skreatif mungkin kemudian peram tunggu kek..heheh..siap baik kek kuar jgk kan..hehe..nanti tunjuk hadiah plak yer..mesti dpt yg best2kan..:)

lady lavender said...

Again hepi besday ros :D

Effort yg patut dihargai & simpan buat kenangan. Besar value ni bila dorang dah besar nanti.

Anak lelaki kita pun buat kad harI ibu kat sekolah aritu tu pun tulis 2 patah aje hahaa!

ishamizu said...

Cantik-cantik kad tu..esp kad kakak tu. mmg kreatif! Rajin dia buat kipas tu ;) wah hadiah dapat apa kak? Mst daddy bagi hadiah best tu! Hehe

Lisa Tjut Ali said...

ada yang ultah nie, selamat ya
btw itu kue sangat mengoda selera, mauuuuuuu

Unaizah said...

Happy belated birthday.... semoga happy selalu & diberkati Allah.

hainom OKje said...

Heppy belated bezday Ros....
Moga sentiasa dalam keberkatan Ilahi!
Alah mudo lagi tu....tak yah nak risau!...
Daddy bukan tak bagi apa...sat lagilah sebiji ferari depan rumah!

rostina76 said...

Heheh!!!!tq

rostina76 said...

Tq.muda lg ekk

rostina76 said...

Salam UA...tq.sib baik teringat pavlova

rostina76 said...

Tq miza.....huhu.mmg Kena terima Hakikat boys lacy tu

rostina76 said...

'Lagu tu'

rostina76 said...

Hehe.tq aunty izu.

rostina76 said...

Makasih sis...hehe pavlova Si penggoda

rostina76 said...

Amin3x....tq U

rostina76 said...

Tq ok je...dpt handbag Ferrari pun jadi tapi xdak

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...