بِسْــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم

Sunday, December 7, 2014

Slept over 3A & frenz

Assalamualaikum & Salam sayang. Mommy bersiaran dari KLIA2 before cuti2 end year kami. Jakun jap org Brunei celup ni masuk KLIA2 sbb besor bebenor rupenya, manyaknya tempat shopping tapi usin ja xdak nak shopping (hahaha!!!usin tu org Brunei panggil utk duit). 
Btw sambil2 boring nunggu flight ni mommy selit la dlu citer2 3A dgn kekawan b4 kami blk Msia Aritu. Sempat lg 2 hari sebelum kami blk 5/12 br2 ni Anis&Ahdia mengajak Areesya tido @rumah. Nak hilangkan rindula kononnya sebulan tak jmp ni. Btw aree dah biasa slept over kat rumah kami, so dah biasa.
Cumanya kawan Arfa plak yg berjangkit nak tido sama. So pepagi tu mommy curi2 snap gambar dr 'girl dorm' & 'boy dorm'. Hehehe dah ala2 kem cuti sekolah rupanya. 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...