بِسْــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم

Wednesday, 19 February 2014

My version of brownie in a mug


Tarra!!!! Ni dah 2nd round buat. Semalam bt xdak ice cream, harini br complete.



Mmg senang cuma next time buat mommy nak kurangkan gula (guna brown sugar mcm sue bee ckp pun lg ok).


Hehe!!!!Sorry ye, ice cream homemade inter frame gak ni (over acting dr brownie dah gayanya).


Ice cream Homemade guna resepi DULU juga.



So, aci dah ekk mommy dah buat. U al try le gak time malas2 tu ye. 


Sapa2 ada resepi senang & cepat mcm ni lagi bgt mommy gak ye, skrg ni musim semua nak 'instant'. 

12 comments:

Nastyna said...

wah wah wah... instant kek gu dengan homemade eskem, dasat sungguh. saya belum baca cara akak membuat eskem, tapi that day on tv depa tunjuk buat eskem terinstant adalah guna frozen fruit, masuk lam mixer buh susu ngan gula, taraaaaa siap.

tifa anvar said...

peerrgghh... what a combination.brownies+homemade icecream.

Jari Manis said...

homemade ice cream? JM suka mkn ice cream api tak pandai nk buat sendiri..kalau mcm ni..boleh refer sini...wow..mmg menarik lah brownie nie..nyum..nuym..

Roha said...

brownies+homemade icecream gabungan yg serasi..looks delicious to try!

Mia Kassim said...

alamak sedapnya tengo...aiskrim homemade lagi....mesti best

Gee® said...

Syioknyaaa....

UmmuAidan-Arissa said...

Salam ros,
panda belako lah ros nie..homemade eskem tuh lamo doh dok tringin nok buat sdiri tok terbuat jgk...tp takdi ado buat eskem homemade ngarut lebihan whipped cream kawe capu milo, gulo icing nge air buh dale cawe..heheh..actually malas nok tohok krim hok sikit tuh..:)

aTieYusof Family said...

salam kak...
wowww! mmg nampak menyelerakan ni...sedap! :)

Shamsiah Abdul Rahman said...

Tak berapa sgt mkn ais kerim.. tp tgk pics ni.. terasa mcm nak mkn pulak..

Miss Ika said...

sedapnye makan petang2 ni
Ika datang singgah

Jom join giveaway ika,
Like, FOllow , Komen, dan menang
1 lipbalm berbentuk cupcake yg comel jom tgk gambar kalau x percaya. sure jatuh hati :D
http://notamanjaku.blogspot.com

rostina76 said...

hahaha!!!!!sapa tak caya lg p buat sendiri. btw utk mama JJ tu klu xde microwave gak jgn susah hati. buat je sebijik choc cake yg bakar sempurna dlm oven. heheh demo kea rajin loni

Yumida Huda said...

wow sedapnye! telan air luir je nengok.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...