بِسْــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم

Wednesday, 19 February 2014

Brownie in a mug

Assalamualaikum & salam sayang semua.
Kalau mood tengah malas, tapi mulut tu nak je bergerak2 (makan ye bukan bersembang) boleh le try ni. Sesuai juga kalau2 ada tetamu yg main terjah je ke rumah kita & nak bersembang lama a.k.a menjamu mulut juga. 



Hehe!!!Proven. Mommy dah buat juga. Aiskrim pun buat sendiri tau. Tunggu versi mommy plok pasni.


8 comments:

Sue Bee said...

nak cuba ni..white sugar boleh tak tukar dengan brown sugar?

:: Mrs.Eady :: said...

nyumsss~

Jari Manis said...

easy measy...antara rajin ngan malas nk buat je kan :-)

tifa anvar said...

super easy

Bicara Kak Noor said...

wah dah try ke?? hari tu ada anak kak noor try macam tk caye je kan, tpi bila Ros dah try boleh akak try jua ni

Smartan Dad said...

Wow, nice recipe!

Nastyna said...

ini sudah melampau senangnya, nak cuba buat jugak la, tapi kami takder microwave.

rostina76 said...

senang sgt cam tak caya blh ngap choc brownie dlm masa less tha 5 min. hohoho!!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...