بِسْــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم

Wednesday, 26 February 2014

CIRCUIT TRAINING for beginner

Ini checklist utk mommy. Huhu!!!!berjaya @ tidak itu bukan ukuran. Niat yg penting, KAN? Heheh!!!!cam banyak je step yg mommy xleh nak buat ni.

Btw, kredit to Kevin Zahri sbb model pakai tudung. Hahaha!!!!sempat lagi tu :P

6 comments:

ZalinZalina said...

Yang lain tu kak ina okey..cuma nak buat squat tu yang kak ina lemah sikit...sakit urat peha...he he..

BUNDA a.k.a KN said...

assalam, bunda ziarah pagi disini...

Bicara Kak Noor said...

salam Ros, akak tengok je nak buat?? adoiii belum senaman dah sakit camno nih..

rostina76 said...

zalinzalina: wah!!!terernya k.ina….ros cuba la bt pagi td, yg paling seksa push up la (dr dulu mmg ros fail yg ni)…yg squat plak blh bt tapi takut dengar bunyi urat lutut. huhu!!!!esuk try lagi tadi dpt seround je 1/2 kali yg disyorkan

BUNDA: waalaikumusalam BUNDA. terima kasih sudi ziarah pepagi di sini. lain kali jemput la lagi ye :)

Knoor: salam knoor….huhu!!!xleh buat 100% kita buat dulu 40-50%. ros paksa diri gak sampai longlai rasa tangan. hahaha!!!

UmmuAidan-Arissa said...

nie keno ghajin nihros buat training gini...hok kawe baco paling cepatbakar kalori dengan skipping...kawe ms diet mulo try jugok siap beli skipping rope lg..tp tok leh buat..sakit kaki sokmo..takut mudorat sakit tuh kawe stop lah..huhu

rostina76 said...

UAA: ros xleh bt skipping sbb badan berat sgt & mcm demo la sakit kaki but yg kevin suggest ni ros blh buat (tp gak seround jelah). masuk 3 hari doh ni try, hopefully blh la drop skit berat ni. just nak avoid penyakit chronic jah UAA. tapi mmg best sbb mmg berjurai2 peluh lepas bt, xtau la org lain

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...