بِسْــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم

Sunday, 2 March 2014

Mok Operate Mata

Assalamualaikum & salam sayang semua.


Gambar dari ahli keluarga di Malaysia. Sebaik saja mok selesai operate mata 20/1 & 10/2 baru2 ni. Rindu menyapa tetapi keadaan tidak mengizinkan bersua muka lagi.


Mommy simpan gambar kenangan mok yg vogue ni @blog.

7 comments:

tifa anvar said...

mmng vogue lah gambar mak ros tu

Shamsiah Abdul Rahman said...

Perghhhh..
Stylo sungguh mokcik..

P/s;
Ayah mertua pun baru jer laser treatment last month.

Bicara Kak Noor said...

mudo lagi mak Ros masih vogue dgn spek hitam tu kan, semoga cepat baik lah ya...

ZalinZalina said...

Mudah2an mak awak cepat sembuh.. arwah mak kak ina dulu pun 2 kali buat operet mata..lepas operet alhamdulillah dah nampak balik..

Kuazue Mohd said...

fuyoo... muka mu ada iras mok yer... apa pun. doakan mak cepat sembuh...
mak kamu.. macam aku jua.. tumpang kasih sayang mak org jer la skrg nie. ..tu pun kalau ada yg sudi..

UmmuAidan-Arissa said...

mmg bergaya mak ros pakai spek tuh..heheh..moga cepatsembuh yer acik..

rostina76 said...

hehehe!!!!!utk pengetahuan semua tua doh mok ros tu. umur dia tahun ni dah 71…..yg jadi vogue tu sbb spec stylo cucu dia la tu. btw alhamdulilah mata mok yg dari kabur (sbb dia diabetes sama) dah ok terang after both laser treatment tu. tq semua

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...