بِسْــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم

Thursday, 13 March 2014

AKU BENCI KO CICAK!!!!!!!

Assalamualaikum semua.
Terbongkar satu misteri di rumah kami setelah sekian lama hidung mommy ni dok terhidu bau busuk (cam bau bangkai & t*#k). 


Rupa2nya bau yg kadang2 terhidu dek hidung mommy tu rupanya si cicak durjana yg mati terpenyek dek hentaman punggung daddy (wakakaka!!!!!kelakar pun ada). Memang sah kematiannya disebabkan hentaman punggung daddy sebab kerusi tu mmg hak milik mutlak daddy. Adusssss!!! Lega sgt rasa bila dah tau mana dtg bau busuk tu walau eeeeiiii geli. 


Sib baik mommy ada squad pembasmi cicak @rumah ni. Hahaha!!!! mmg Arfa is my HERO sebab menjadi penyelamat mommy kalau ada sebarang makhluk merayap yg jadi mangsa @rumah kami ni (eeeeiii, mommy mmg xleh le dgn segala bagai makhluk ni. Geli geleman). 


Tapi nak citer betapa busuknya bangkai si durjana ni, Arfa sampaikan nak termuntah & terpaksa tutup hidung masa proses cleaning tu (mmg mommy serah bulat2 kat Arfa je sbb mommy geli). Selalunya ok je Arfa bila mommy suruh bunuh cicak (dpt pahala tau bunuh si durjana ni wahai anak2 sekalian especially hari Jumaat). Lepas Arfa tgh basuh kerusi tu, datang Anis plak menolong. Dia tukang jirus air. Alhamdulilah lega mommy dah xnampak rupa makhluk tu. Phewww!!

Harap2 pasni xde la yg mati tersepit lagi. 




10 comments:

Shamsiah Abdul Rahman said...

Ya ampunnnn..
Yg lain tu akak blh tolerate lagi tapi bila Cik Cicak tu menemui ajalnya angkara terpenyek dek pu@$*%@g Tuan Boss.. aduhai..

Kat sini K.Sham xda rezeki lagi jumpa spicis yg satu ni. Nyamok pun ssh nak jumpa.

mama aryan said...

hehehe...sian itu cicak mati terpenyek

UmmuAidan-Arissa said...

ehehe..sib baiklah arfa tuh hero yg tak sanggup ape sajer tuk mummy nyer...
dulu ade jgk kes kat umah nie cicok mati kat meja komputer bau busuk ya amat tapi tak jumpa cari bangkainya sampai sudah, kering hilang bau gitu sahaja uhuhuh...

Jari Manis said...

ahahaha...dah berapa hari agaknya cicak tu mati kekeringan..sib baik ada hero dan anak gadis comei tu menolng ek..kelakar pun ada..waktu nk letak bontot tu tak lari plak dia ek

azieazah said...

Hehehehe tak pasal pasal kena buat keja pulak..

Tihara said...

Bau cicak penyek memang menyakitkan jiwa raga..

wantie said...

Memang bau cicak mati tu busukkkkkk....

Kuazue Mohd said...

haaiihss... azu pun benci itu cicak.. disini bukan terpenyek.. kisah BOM ATOM nyer plak... huhuhu.. habih dinding ku ko cicak...dasar..!!! nak bunuh dia.. tiada perasaan plak... apa nak buek ya??..

Kuazue Mohd said...

haaiihss... azu pun benci itu cicak.. disini bukan terpenyek.. kisah BOM ATOM nyer plak... huhuhu.. habih dinding ku ko cicak...dasar..!!! nak bunuh dia.. tiada perasaan plak... apa nak buek ya??..

rostina76 said...

k.sham: ohh kat negara pasir berdengung xde ekk? xleh hidup kot panas bebenor

mama aryan: xnak kesian kat dia….hahaha

UAA: mmg Arfa la penyelamat mommy. btw mmg busuk giler

JM: xsempat nak lari le tu JM, terus kojol almaklum punggung daddy tu tough mcm batu. kuang3x….

aizeazah: itu le k.azie….menci tul

tihara: mmg menggangu jiwa raga dah berhari

wantie: busukkkkkkkk!!!uwekk

kuazue: itu la jugak yg aku xsuka sgt menatang ni. taiknya mmg menggotorkan.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...