بِسْــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم

Wednesday, 13 March 2013

Biru dapur impianku?

Assalamualaikum & good day.
Hehe, harini mommy nak buat maintenance @Wind of Change sikit.......so, u all layan la ye dapur impian mommy ni. Biar sama2 kita "biru mata hitamku". Boring hari2 menghadap dapur hijau je @rumah pinjam ni, mommy nak exercise mata jugak sekali sekala. Mana tau impian jadi kenyataan, Amin3x...heeeeee. Jom layan, sapa2 yang berkenan boleh le tiru.


Eh, kitchen ke ni? Haa jamban la. Layan jelah sbb cunnnn!








Banyak lagi yang berkenan tapi xpela, kita jgn tamak. Ahaks!!!

9 comments:

izan mama mia said...

kalau dapat dapur cantik camni,..mau dok kat dapur jelah

NEKCIK said...

Ros..rasa macam dok dalam lautan lak..sejuuk jer..insya Allah impian boleh jadi knyataan..sesungguhnya Allah Maha Mengetahui apa yg tersirat di hati...berbisiklah padaNya..Insya Allah....akan disampaikan hajat kita..lambat atau cepat!!

tun_telani said...

cantiknyaa... moga2 kita dpt dapur mcm ni jugak nnti ^^

noorhayati harun said...

ermmm segar mata kann..heheh..nie chantek bebenor..

Farah said...

hehe cantiknyer, sure happy nak masak and will never get out from the kitchen! i have always dreamt of island countertops, senang nak buat cakes and bake! hehe maybe one day inshaAllah!

x
Farah

Nastyna said...

Betul tu, kita jangan tamak. hahaha
Konsep biru putih ni cantik jugak kan.

rostina76 said...

izan: klau kros mmg letak bantai le terus...

nekcik: yekan nekcik, rasa sejuk & tenang je. inshaALLAH nekcik, kita berangan dulu baru jadi bersungguh2 mintak dgn ALLAH. kalau dapat dapur camni, nekcik saya jamu makan special

tun telani: amin3x...

noorhayati harun: segar bugar sehhh. bebenor sangat cantiknya

farah: InshaALLAH farah. kros pun suka island countertops provided ruang dapur kita luas la

nastyna: eh, tamak ilmu boleh :P

ishamizu said...

Wow, cantiknya. Cantik juga ye kaler biru dan putih..sejuk mata memandang. Rumah kt msia ktrg buat cabbie kaler merah-hitam, hardly used sbb baru 3bln psg dh fly ke sini huhu..rindu sgt kt depa hihihi

Nida n' Hanafi said...

kitaorg tgh renovate sikit rumah ni... mmg poning kepala dibuatnya. klu ler blh dpt dapur mcm tu...perghhhh mmg best

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...