بِسْــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم

Friday, 1 March 2013

Auto City, Penang

Assalamualaikum & good day.
Alhamdulilah abis dah coretan tentang Hong Kong, skrg ni mommy sambung lagi cuti2 akhir tahun 2012 kami. Dari Hong Kong tempohari kami terus amik flight ke Penang (blk rumah tok wan dulu). Masa @Kulim, seperti biasa daddy byk spend masa belai2 Cik Timah (kereta kami) yang dah lama ditinggalkan. Pastu JJCM sekitar Kulim, BM & Penang. Beside that, shopping keperluan sekolah 3A.


Satu hari tu Mak Lang (adik daddy) ajak kami p makan malam sambil ronda2 @Auto City Penang. Bila sampai kat sana, ronda2 je tapi seronok gak jalan malam2 bawak budak2 kat so called 'Shop In d Park'. 

Yang menariknya tempat tu dibuat cantik dengan deco2 hasil kreativiti peniaga termasuk rangka2 binatang yang bercahaya & bangku kayu yang pelbagai bentuk. Kedai2 juga dihias cantik & senang nak ronda2 sebab kedai2 disusun dengan teratur. Untuk yang suka shopping silakan la pergi, cuma bg mommy tiada sangat barang2 yang berkenan (suasananya mcm jualan expo).







2 comments:

:: Mrs.Eady :: said...

best nyer!!

Nastyna said...

cantiknyer that place.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...