بِسْــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم

Monday, 1 April 2013

My Sister is a Lion

Assalamualaikum & good day.
Pelik tajuk harini. Hehe!!!pelik tapi benar ni.
Al-kisah K.Anis kena bt project utk subject English (dorg ni mmg setiap subject teras kena buat school project @rumah). Cikgu akan bagi tajuk & requirement yg diperlukan, so atas kreativiti murid la utk sediakan (actually lebih kpd parent's idea ni). Untuk tahun ni tajuk project English K.Anis ialah My Father/mother/brother/sister.......so K.Anis pilih My Sister. 


After pilih the best picture of K.Anis's Sister, maka semua pihak setuju gambar di atas jadi pilihan. Heheh!!!!bila mommy dah siap print & framekan, mommy tiba2 tercakap (slow je pun ni) "eh, K.Anis's sister is a lion la".....................sekali dengar respond dari empunya diri dengan lantangnya "Mmg adik lion pun sebab adik garang".........Hahaha!!!!!kami semua bantai gelak kuat2 tapi cepat2 control volume takut gak tiba2 meraum 'roarrrrr' plak lion kecik ni (dia mmg marah kalau org kutuk dia, org cakap kenit pun marah). Tapi yang peliknya relax je dia senyum bila kami semua dok gelakkan dia. Maknanya mmg dia setuju la tu dia lion. 


Memang muka je cute ni tapi garang mcm lion tauuu. Adoooooila, cerita Ahdia. 


Pepepun, penat K.Anis siapkan frame My Sister is a Lion sampai siap2 je tertidur terus. Harap teacher suka dgn frame lion tu ;)





7 comments:

ummuaidan said...

Nampak kreati btul yer kak anis buat tuh..siap berframe lagi..sib baik adik suka jd lion..heheh

Nooriah Abdullah said...

kreatif macam mama nya jugak kan, muka nya pun si kakak tu sebijik muka mama lah kan kan

Tihara said...

comeynya lion...kreatif dan kemas kan :)

hainom OKje said...

Haha....macqm auntie je ....sama garangnya haha

m.u.l.a.n said...

kreatif & cute tu..

Nastyna said...

Of course, pretty girls kena garang macam lion, baru orang tak berani kacau.

rostina76 said...

ummuaidan: hehe, mommy yg kreatif tu :P

nooriah Abdullah: yg kakak tu mmg klon saya kak. yg kecik klon lion mcm mommy

Tihara: comey tapi garang tauu aunty

Hainam OKje: eh aunty garang ke? muke kiut miut je aunty

m.u.l.a.n : tq

Nastyna: indeed !!!!!!heheh JJ lagi garang la gini gok

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...