بِسْــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم

Friday, 19 April 2013

Make a face

Assalamualaikum&good day.
Peristiwa seram yg berlaku kat mommy last Monday. Masa tu mommy tgh menikmati hidangan lunch sorang2 diri (biasanya after settle htr Arfa & Anis ke sekolah ugama baru mommy enjoyed my lunch dgn tenangnya). Cuma last Monday masa mommy tengah leka menikmati nasi dgn solok lada tiba2 menyirap darah mommy dibuatnya. Mata mommy tiba2 bertentangan dengan sepasang mata yg tajam merenung mommy yang tengah menyuap nasi. Eeeeeeeeeiiiii, eh mata apa tu? soal mommy dalam hati sambil mengalih laju mata mommy dari objek 'itu'. Sejenak pastu baru mommy beranikan diri tenung semula mata tadi & tiba2 saja................


Hahahaha!!!!!gelak sorang2 mommy dibuatnya. Terus mommy jerit "sapa yg tampal mata kat dinding ni?"...........Dengan pantasnye Ahdia jawab "adik, nape mommy takut ehhh?". Huhu!!budak bertuah ni, mommy cakap "haaa la terkejut mommy. Takut mommy tgk mata tu dik". 

Ptg tu plak bila kakak dah balik dari sek ugama, 2 org anak dara tu sibuk suruh mommy tgk dorg. Haaaaaa lagi le scary!!!!!!!!u al tgk le gaya menakutkan 2 org gegirls ni.





10 comments:

Mixed-family in da house.... said...

hhahahhahahah...lawak la depa ni....tapi kalau saya pon sure takut.....esp malam....hahahahha

Nisah Idham said...

huh nisah terkejut jugak terpandang kan dinding.. hehe kalau nisah pun nisah takut.. anak-anak menceriakan mommy :)

athirah Safarudin said...

hahaha....ade gaye

noorhayati harun said...

ahahhaa...ambek ko..ahaha..if yatee sure dah pura2 pengsan..hhehee..aduhai..anak2 ko mmg cute la Ros...creative sungguh..

lady lavender said...

Mcm2 hal dorang hihi...tapi takpe, mereka berkreativiti tu. Anak kreatif selalunya 'smart'.

nurbijen said...

hehehe, mmg saya pun suspen sama...
mmg anak2 ni banyak akalnya kan?

ishamizu said...

Haha sy pon suspen mula2..nway kelakar la kak ros..derg buat seniri ke tu? So kreatif!!

rostina76 said...

mixed-family in da house: nasib baik kros terpandang time siang2 but a. huhu!!!

nisah idham: mmg menceriakan betullllll

athirah Safarudin: gaye mmg sentiasa ada dorg ni. haishhh

noorhayati harun: itule, mau tak tercekik aku makan

LL: inshaALLAH, muga 'smart' ke arah yg baik

nurbijen: itule, tak terfikir dorg punya kerja tau sbb mcm real mata tu. kik3x

ishamizu: benda tu actually sticker dr buku make a face (cantum2 parts of body ke muka yg betul). dah lama beli buku tu, ni je berani tampal2 kat dindidng plak. hasihhh bebudak ni

hainom OKje said...

haha...pandai budak2 tu mengusik mama dia ...yelah ros harus sseram jugak nengoknya...

CeqGu said...

kikiki

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...