بِسْــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم

Saturday, 21 July 2012

Arfa Timeline.....

(N3 tertunda)
Assalamualaikum.
Sempena birthday Arfa yang ke-10 tahun ni, jom layan 'Arfa Timeline'. Seronok pulak belek2 gambar lama & tatap wajah2 comey Arfa masa kecik (mommy pun masa tu kecik gak, kik3x). Ingat lagi mulutnya yang tercuih tu, hehe sepupu dia (k. Nini cakap mcm mulut ikan).
Bila tengok dia makin membesar sampai ke saat harini, mommy rasa bersyukur sangat2 kerana Arfa menjadi anak yang baik & soleh. Harapan mommy, biarlah Arfa terus membesar menjadi insan cemerlang baik di dunia mahupun akhirat. Amin3x....Ya Rabb!!
Kita mulakan masa umurnya setahun (gambar masa lahir banyak tapi dalam album gambar yg tinggal @Malaysia. Dulu blm ada digital camera mcm sekarang, semua gambar print kat kedai).






























6 comments:

Nieza said...

Assalam Kak Ros, apa khabar? lama saya tak bw lately ni bz jer. salam ramadhan buat akak sekelaurga. best kan kalau tgk gambar lama:) teringat kembali kenangan silam:)

Qasey Honey said...

asslm Kak Ros..lama rasanya x ke sini...mmg best bile layan balik gambo2 lama ni...QH pon mmg suka bgambo...hihi...pastu tgk balik gmbo2 tu smua...slmt mjalani ibadah puasa buat akak skeluarga...

rostina76 said...

Assalam nieza...alhamdulilah sihat. kros pun skrg jarang2 BW sbb internet line prob. tersangkut2 je. salam ramadhan juga bt nieza & family.

rostina76 said...

Assalam QH....hehe, terkenang nostalgia lama. btw selamat menjalani ibadah puasa juga buat QH & family

~fsyakirah~ said...

assalamualaikum...selamat berpuasa..hehe...
ada jgak terselit gmbar saya kt sini...ahakkk..
c'yu start puasa start hari apa??? kteorg start ari jumaat awal sehari dri malaysia.^__^

rostina76 said...

waalaikumusalam....selamat berpuasa juga bt k.kirah & keluarga @mekah. hehe, nasib ada gak muke k.kirah ye dlm timeline Arfa (dah sepupu sepapat tu mesti le terselit. muka pun ada juge iras2nye dah keturunan mok tu).
btw kami puasa sama dgn msia tahun ni, sabtu start 1st ramadhan...last year lewat sehari. so klu dpt blk beraya @msia kira terlebih puasa le k.kirah thn ni

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...