بِسْــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم

Tuesday, 4 June 2013

Capati Wrap

         Assalamualaikum&good day.
1st of all sorry sbb senyap hampir seminggu......Lps blk dr bercuti Jumaat lepas (kami overnight @resort di Miri), Internet line kat rumah ni dah kojol. Huhu!!! Langsung xde hayat & xleh diselamatkan lg....Ni dok tgh bengong Xtau nak Bt apa.....Mmg kelam betul hidup tanpa dunia maya ni. Rindu nak dgr citer apa kawan2 buat 4,5 harini. N3 harini pun type guna iPhone je. Gambar2 yg nak dimuat dlm blog kebanyakannya pun mommy dah transfer dlm PC. 

Btw, xpela harini mommy share gambar breakfast kami last Sunday je....tortilla xdak kita bantai capati jadi 'Capati Wrap'.






19 comments:

:: Mrs.Eady :: said...

menarik!!

Mixed-family in da house.... said...

good idea la kak ross.....

***cepatlah baiki internet tu....hheheheh

Norzila Zakaria said...

aiyak...sedapnya capati dh terwrap..mcm nak buat la..nak mintak dah habis kan..

Nastyna said...

wow wiee.. macam tau tau jer akak saya nak buat wrap ni ;)

tun_telani said...

sedap! tun kalau xde intenet pun mati kutu jugak..

Putri said...

menu sedap, ringkas dan sehat...

ishamizu said...

Salam kak ros

Kenapa internet rumah akk? Izu klu modem terdisconnected pon dah panas montot hihi mati kutu dibuatnya :D

Wah capati wrap hmm good idea..nmpk sedapla lebih2 lagi ada cheese tu ;)

ummuaidan said...

kreatif sungguh ros nieh..:)

Unaizah said...

Hari tu on the way balik Shah Alam, kami singgah kat R&R baru Gua Musang tu. Ada kiosk Hot & Roll. Guess what they're selling capati wrap just macam yg Ros buat ni (filling tak sama la but the idea is the same).

rostina76 said...

Tertarik

rostina76 said...

Lg sesuai utk yg diet kan....I believe tortilla guna tepung biasa

rostina76 said...

Buat je...bhn2 senang dpt

rostina76 said...

Blh baca minda dr jauh....

rostina76 said...

Mmg tgh mati kutu gajah ni..huuuu

rostina76 said...

Tepat sekali

rostina76 said...

Kabel yg rosak

rostina76 said...

Niat Asal nak guna tortilla tapi masa nak beli xde...itu yg jadi kreatif....kdg2 kegagalan membawa kejayaan yg lebih baik....chewah!!!madah berhelah

rostina76 said...

Oh yeke!!!!maknanya xde la pelik apa yg ros by ni ekk.blh di komersialkan lg tu

hainom OKje said...

Sodap jugak tu Ros....selalu buat makan cicah kari je...mmg tak pernah buat gitu!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...