بِسْــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم

Monday, 25 June 2012

Crispy Crabstick with Curry Leaves

Assalamualaikum.


Just nak tayang semula resepi simple ni yang di tambahbaik dengan mencampurkan daun kari. Lagi wangi aromanya. Dulu mommy buat plain je, sedap juga tapi lagi sedap bila campur daun kari. Resepi boleh refer N3 LAMA ni.

8 comments:

Qasey Honey said...

wah sedap dibuat kudapan sambil nonon bola ni mlm2...mau sebalang tu skali hadap aje...kreatif...bleh la cuba jugak nti...

rostina76 said...

elok bebenor le utk hantu2 euro 2012 @ bini2 mrk.hehe!!!ros skali buat paling2 pun 4 bungkus crabstick tu. mmg xckp

Aymy With L♥ve said...

Adoi kak menarik sungguhla... Saya ni memang peminat kudap-kudap ni... Saya pun baru perasan dah keluar iklan kuih raya kat fb ada jual kerepek ni... Ni isi ketam ada sikit... boleh cuba... :)

ogyep yummy mellow said...

suka amat kudapan2 gini... Selalunya kerajinan nak buat kudapan cam ni bila Hari Raya aje... hari2 biasa, beli aje lah nampaknya..

anisalya said...

sedap tu kudap2 mcm ni.

rostina76 said...

Hehe....klu sikit tu xckp rasanya.skali ngap penuh mulut

rostina76 said...

Mmg malas nak buat tapi bila dah siap berebut2

rostina76 said...

Sedap!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...