بِسْــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم

Friday, 15 June 2012

Sambutan Hari Keluarga Telisai 2012

Assalamualaikum.
Selepas Arfa bgt kawannya tengok muka Arfa dalam TV, pastu ustazah pulak tanya kami ada tengok tak rancangan khas yang memaparkan sedutan penuh acara Hari Keluarga tempohari. Mommy sengih je sebab mmg kami takde follow pun rancangan @RTB. In order to fulfill Arfa's request nak tengok muka dia masa temuramah tu mommy pun try tgk dlm Youtube ada ke tidak sedutan tu sebab kalau segmen berita perdana dulu mmg xde dalam youtube. Hehe!!!mujur le ada dengan jelasnya muka Arfa tengah bagi ucapan Hari Keluarga tu (sebelum ni dia frust sebab mommy & daddy je bercakap). Btw dalam segmen 'Rampai Pagi' ni plak sedutan mommy bagi pendapat dipotong (alhamdulilah, mujurnya aku. Malu le bila dengar sendiri bercakap). Kalau next time nak recall kenangan ni senang bukak blog mommy je kan. Bagus jugak dapat cari video ni sebab banyak acara2 menarik especially yang memperlihatkan kebudayaan lama Brunei kami tak sempat nak catch up live aritu. 


Fyi part 4A+R terjonggol tu mmg dah last2 segmen dalam video ni. Pepepun N3 kali ni just a kesinambungan dari cerita mommy DULU. Nothing special but really meaningful to 4A+R ourselves.

6 comments:

MOH KEMBARA said...

Salam Yong,

Hikkksss masuk Tibi!

Nida said...

wah bestnya dapat masuk tv.. jadi kenangan seumur hidup tu..:)

PatinPasta said...

WAAAH! Dah jadi retis ye? Masuk tb bagai. Lepas ni saya nak mintak otograp la! Hehe!

rostina76 said...

salam yong hjh halima (best la panggil nama akak)
hikkksss maluuu le sayee

rostina76 said...

xbest mana pun. syok sendiri je.pepepun mmg jadi kenangan seumur hidup sbb mgk skali tu je msk RTB.

rostina76 said...

HAAAA!!!cepat2 nak sign tu, nanti kami dah glemer nanti xlayan dah org SPAIN....kik3x...koyar lg

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...