بِسْــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم

Saturday, 17 May 2014

Salmon Tortila Wrap

Assalamualaikum & salam sayang.
Sambungan entry pasal salmon. Since ada org tu xsuka makan grill salmon dgn nasi maka mommy alter grill salmon tu sumbat dalam tortilla. Heheh!!!!jadila Salmon Tortilla Wrap yg sangat sedap & yet sangat sihat. Sesuai nooooo utk cik kak yg nak diet.


Cuba u al tgk dalam gambar tu meriahkan Salmon Tortilla Wrap kami? Ada varieties of style (ada yg xdak sayur, ada yg dgn tomato je, ada dgn salad etc).


Yang belum pernah try buat Salmon Wrap tu 'kena cuba try test' ye. No regret!!!

4 comments:

NEKCIK said...

mai sepinggan yg takdak sayur ye Ros
nekcik kan non vegetarian...maging!!

Syafinaz Ali said...

Sedap tortilla wrap ni.nnt kak ros dtg aussie ini la antara makanan halal yg boleh dibeli selain pizza kat kedai makanan arab atau turkish la.hehehe.kami sini makan sampai rasa dah tak mampu dh nk tgk.hahaha

UmmuAidan-Arissa said...

sedap weyyhh tortila tuh..tapi gak weyyy sangatlah mahal salmon nok make sokmo2 dok..:)

rostina76 said...

nekcik: alaaaa, maging ke nekcik. blh geng dgn 3A le gini

syafinaz: kuang3x…naik muak ekk. kami jarang2 je jumpa benda pelik ni, nak2 salomong lg tu.huhu

UAA: hooola, mkategori ike mahal la ni tapi sini nok banding dgn ikan2 besar hok lain mcm lebih kuree jah hargo. biasa ros beli 2 ketul hok slices besar tu dlm bnd8 (rm20+)….ok la deh sekali sekala.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...