بِسْــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم

Saturday, 3 May 2014

Buku Masakan Tengah Hari Cik Noyah

Assalamualaikum & salam sayang.
Alhamdulilah dpt kembali ke Wind of Change harini.


Mommy nak tlg announce aka promote ni haaa buku masakan oleh sorang blogger 'Brunei Celop' (heheh!!!!!jgn mare nooo knoor cayang.knoor Brunei celop cheq Kedah celop). Jumaat lepas singgah la rumah knoor nak dptkan Buku Masakan Tengahari beliau. Seronok le tumpang glamer member ni (siap dpt signature maktok ni lagi). Yang double seronok bukan aje dpt buku masakan tapi dijamu nasi dagang pastu siap round kebun knoor kutip ulam-ulaman. Hahaha!!!kalau menyinggah rumah knoor sure nak rembat je ulam-ulaman (harap2 mana2 benih & pokok yg amik nak tanam tu hidup subur le dgn tuan baru ni). Tq ye knoor.


Okla, untuk u all yg nak dapatkan buku ni sila dapatkan di expo buku @PWTC sementara masih ada waktu ni till 4/5/2014. Boleh juga dapatkan di kedai2 buku dengan harga Rm7 ja. Banyak resepi best2 ni.


6 comments:

nasa mulia said...

Semalam pergi jugak pesta buku...tapi tak sempat nak belek buku tu diri sendiri...g teman orang jauh...layan mereka dulu..x tau sempat lg pergi hr ini atau esok.

Nastyna said...

wah wah bukan takat dapat otograph, siap merasa air tangan nasi berdagang lagi, untung sungguh.

tifaanvar said...

beruntungnya dpt otograp dan merasa airtangan knoor.

Nora Karim said...

Wah... rezeki tu... dpt buku + makan lagi... mmg langkah kanan :D

NEKCIK said...

Cantiknya tulisan Kak Noor..nanti boleh tunggu Ros menerai resipi nya..he..he

hainom OKje said...

Wah....dahsyatnya.... kawan kawan Ros semuanya hebat belaka, chef terkenal pun ada tuuuuu.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...