بِسْــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم

Monday, 5 May 2014

Kuiz & Nyanyian Raya @RTB

Assalamualaikum & salam sayang.
Blm sempat nak update pasal eksperimen masak2 lagi. Tak sempat la nak snap gambar lately ni, rasa masa singkat & kelam kabut je jadi tukang masak, pastu bergegas plak transform jadi driver…….kadang2 semerbak dlm keta bau busuk tukang masak berpeluh2 dgn hangit bawang, sib baik bos tak bersuara (kalau dia bersuara mau mogok masak, hehe).


Harini mommy kena bagi laluan pada entry tertunggak 3A dulu. Serius lupa nak jotdown (xde istimewa apa pun cuma kena simpan kenangan untuk 3A, lagipun daddy dorg pun xtau citer ni).


Citer 3A+R dijemput oleh k.Maria untuk hadir ke RTB cawangan Tutong bagi memeriahkan acara kuiz & nyanyian kanak2 sempena raya tahun lepas. Citer ni take place 5/7/2013 hari Jumaat (at the same day mommy ada bersiaran dgn entry pasal paung goreng ni, time tu boring tg durg lambat start mommy sempat publish satu entry).


K.Maria mmg nak Arfa join kuiz tu (sbb dpt duit) tapi si Arfa ni tak mau plak sebab dia takut xleh jawab (soalan lebih kepada suasana raya di Brunei la, so dia rasa dia Malaysian sure tak tahu banyak). Sekali bila dengar soalan, senang kacang & semua dia boleh jawab (masa tu dah terlambat leeeeee). 


Pepepun, masa acara nyanyian lagu raya tu dia sporting le jugak sama2 join kawan2 yg lain. 


Itu jelah aturcaranya. Yang lain2 kami dapat le tengok mcmana DJ2 radio tu bertugas termasuk k.Maria. Ada la mommy snap a few photos as kenangan.


7 comments:

BUNDA a.k.a KN said...

amboi! comelnyer anak dara tu...pink2 lagi..

nasa mulia said...

Orang Brunei guna garfu pun emas yek...hehehe

kakyon said...

hebat orang Brunei..guna garpu dari emas..;)

hainom OKje said...

Untunglah Ros.....anak beranak jadi glemer sekejap...hehe...
Betul Ros okje pun sama....kadang tu ambik budak dgn bau bawang , belacan pun ada nasib anak anak aje yg bau hehe

Nieda ramly said...

seronoknya ada event , sebabnya ada makan2.. hihihi

Nastyna said...

ala...rugi pulak kan tak nak ambik bahagian kuiz tu, tapi tak per la kot, duit raya dah banyak kumpul kan. heheheh

N.Aima K said...

wah mood raya dah start!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...