بِسْــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم

Tuesday, 10 September 2013

Teaser Lambir Hills National Park, Miri

Assalamualaikum & good day.
Mommy nak share sikit je keindahan Taman Negara Gunung Lambir. 
Masa otw balik dari Borneo Tropical Rainforest Resort, kami dropby ke sini berharap boleh overnite barang semalaman tapi hampa sebab kat sini pun full booked. 
Pepepun, sempat le jugak 3A beraksi kat air terjun. Best sangat air terjunnya sbb batunya landai & ala2 sliding plak.
Itupun kami tak meneroka jauh ke dalam memandangkan hari pun dah ke petang. 
 InshaALLAH!!!! ada peluang tidur kat resort sini plak.

10 comments:

juls julie said...

bestnyerr..saya Sarawakian pun x sampai2 lagi belah situ...ehhehe

NEKCIK said...

Selalu ke Miri ye Ros...dekat ye

Kak Nik Ja said...

chantik air terjun nya..senang budak2 nak mandi kalau tak dalam

tun_telani said...

tun last few months pergi ke borneo rainforest resort tu juga.. tp tak ter-explore pula lambir national park nih.

sitiezahim said...

cantiknya... mandi air terjun mmg bes kan...

hainom OKje said...

Alahai comelnya anak beranak 4 orang tu....
Mesti sejuk air dia tukan Ros...yang tak bestnya tak boleh bermalamkan...

tenku butang said...

bestnya tempat nii.. view menarikk.. air terjun tu pun menarik2 teman niii.. waaaa.. bestt!!

aTieYusof Family said...

Cantiknya....
teringin juga nak kesini..terbayang mandi manda...:)

ummuaidan said...

sori lambat sampai ros..sibuk ngan mem kecik..
best jugak kan ade air terjun kat brunei ker sarawak nie..sori yer kurang pasti..

rostina76 said...

juls julie: heheh!!!almaklum la sarawak kan besar!!!! inshaAllah smp tu suatu hari nanti

nekcik: mmg dekat sgt nekcik. mcm nilai ke KL kot

kak nik ja: natural beauty kak nik…..batu2 tu pun cantik bentuknya

tun_telani: klu tun patah balik ke bintulu mmg xnampak le Lambir National Park ni sbb dia otw dr BTRR ke bandar Miri. next time blh dtg….cmaping dgn bdk2 u pun syok ni

sitiezahim: ros xmandi sbb kenkangan masa….pasni klu overnite mmg pasang niat awal2 nak mandi gak le. ahaks!!!

hainom okje: tocei2….mommy dia yg plg comel lote bam2 tu :P

tenku butang: besttttt

atieYusof: InshaAllah atie….nanti dtg ye ;)

Ummuaidan: xpela UA….ros faham…mem kecik tu mesti byk je bg order kat ummu dia. heheh cute

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...