بِسْــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم

Monday, 10 September 2012

Anis 7th Birthday


Assalamualaikum.
Last Saturday we celebrated Anis's birthday @year 1A PERTAMA School. Her birthday actually fall every 3rd of September but as usual tg Saturday 8/9/2012 baru blh buat majlis (masa tu daddy offday & boleh jadi cameraman cum tukang angkut barang).
Since masih raya mood & attending open houses so mommy macam malas2 sikit nak fikir pasal birthday Anis ni. Tapi bila dapat tahu je dah sampai birthday dia, mula le tanya nak buat kek itu, nak buat kek ini. Yang paling harunya Anis requested nak birthday cake gambar 'Marie'.....Kucing yg pinky tu (dia tgk alas plastik yg mommy selalu guna utk menguli tepung etc. U al boleh refer kat N3 ni nampak post si Marie tu masa mommy godek2 aeroplane cake abg Arfa). Last2 yg jadi walla!!! Rainbow cake.
















4 comments:

lady lavender said...

Hepi besday anis..semoga membesar menjadi anak solehah dunia & akhirat. Cantik cake anis :)

lady lavender said...

Hepi besday anis..semoga membesar menjadi anak solehah dunia & akhirat. Cantik cake anis :)

m.u.l.a.n said...

happy birthday anis...!!!

Marya Yusof said...

Happy Belated Birthday Anis! Nampak ceria & tersenyum puas/bangga dgn kek hasil tangan mommy nya tu :))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...