بِسْــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم

Wednesday, 28 March 2012

Bilik tidur Kami?


Bilik tidur kami????
Hehe, idok le lagi tapi kalau blk Msia nanti rasanya mcm nak buat bilik tidur mcm ni la. What say u all? Simple je pun bilik ni tapi cosy & yg paling best tulisan khat tu really striking. The attraction sebenarnya mmg tulisan khat tu pun. Besar & mungkin wall paper ?
Eh.....xyah le pikir dulu, dah confirm blk Msia baru bukak balik N3 ni utk tgk contoh ye. Sekarang ni tidur dulu @ master bedroom pinjam ni. GOOD NITE!!!!


Eh jgn lupa baca doa tidur ye....

12 comments:

dekdaa said...

Semoga impian jadi kenyataan hehe!
Comel bilik tu, seriyus.. bilik sapekah?

Kuazue Mohamad said...

bilik gitu..beh nyer.....

rostina76 said...

Bilik siapa???? Jeng3x....

rostina76 said...

Kan 2x...k.azu

from heart nisah idham~ said...

salam.. nice idea, sebelum ni tak pernah terfikir nk decorate cam ni.. kalau buat tulisan Khat di ruang tamu pun cantik jugakkan?.. :)

rostina76 said...

nisah idham....itule, drp dok gantung gambor org ke, pemandangan ke @ abstract baik buat khat mcm ni kan...nisah buat le dulu, nanti kros blk msia blh tanya mana u buat.hehe!!

Mamasya said...

Salam Ros.warna pucuk pisang tu yg menawa...letak tulisan khat tu menarik..
cantiklah Ros kirai roti jalan kat bawah tu...
re; Kuih koci bersantan tu mmg akak dah lama teringin nak buat sbb sedap tang santan pkt.tp tak tahu caranya,bila dah jumpa tu sukanya nak cuba. tpg pulut hitam rasanya tak da di Brunei tp pulut hitam ada kalau tak silap.akakpun buat sendiri guna pulut hitam. caranya;rendam dalam 1/2 cwn semalaman,tapis biar kering airnya dulu..biarkan seketika. tumbuk sampai hancur dan ayak..jadi mcm tpg.barulah disukat semula 1/2 cwn utk resepi itu.Slmt mencuba!.

HomeKreation said...

Aslmkm.... datang nak tumpang golek2 kat atas katil ijo....hehehe. Kita pun berkenan gak.

rostina76 said...

tq kak puji roti jala ros.hehe!!!bangganye dpt pujian blogger masakan terkenal ;)
ooo, jadi yg akak guna tu mmg dr beras pulut hitam la ye. lagi sedap kan. akak ckp rendam, pastu xyah keringkan dgn goreng tanpa minyak ke dulu before tumbuk? kalau mcm ni dah kena bereksperimen bt kuih koci dah ni.tqvm kak sekali lg sudi share dgn ros yg terkial2 nak masak ni. Allah je yg dpt mbalasnya (kalau nak bg rasa jauh bebenor kan)

rostina76 said...

Salam....ALong pun minat ke? jom le kita golek sama2.

Nieza said...

wahh menariknya saya suka warna hijau yg sejuk mata memandang tu...cantik sgt! tumpang berangan jugalah..hehe

rostina76 said...

muat lagi nieza nak tumpang golek2...hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...