بِسْــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم

Tuesday, 22 April 2014

Pizza Maggi

Assalamualaikum & salam sayang semua.
Adehhhh!!!!2 hari tak menaip rasa cam dah lama (itu menunjukkan simptom nak menopause blog ni @ simptom hyrperactive xleh dok diam tuan blog ni)…….Huhu!!!!merapu.



Sebenarnya mood cam lemau & malas nak ber update (upload gambar yg malas tu). Pepepun, nak blog gak la harini walau citer kanak2 ribena. 


Semalam Anis buat permintaan "mommy, nanti mommy buat pizza maggi ye?"………"haaaa, pizza maggi?"………"alaaaa, ada dulu mommy buat maggi mcm bentuk pizza"…………"ooooooooo". 


Ini le u all pizza maggi Anis.

Korang xyah mitak resepi nanti ketagih plak. Kik3x…..sedakkkk ooooo.


Kami buat mcm pizza lain gak la ada versi vegi & versi kosong. Lain kali buat versi chicken plak. Layan!!!



14 comments:

myda_ahmad said...

wow!leh try ne,mudah sgt..

UmmuAidan-Arissa said...

bakpo tok share resepinyoh...tengok dale gamba pun terliur kalu tengok live mesti jatuh doh air liur tuh..:)

PM said...

nampak sedap. kena try ni :)

:: idzwa :: said...

nyumsss sgttt!

nurbijen said...

Senang anak2 layan pizza megi... Anak2 saya x layan... Kalau masak kena makan sorang2

@na said...

waaaah.....sedakkkkknyo....nok try jgk la...kalu boleh tempek la resipi sekali....hehehe

Tihara said...

menu macam ni memang terangkat :)

Lynn Hamzah said...

memang sedap dan senang nak buat...lynn pernah buat...hihihihi...

Suzana Ibrahim said...

meme sedak ni,anak-anak makan tak tengok kanan - kiri dah!

Ayu said...

Assalam Ros,
nampak sedap pizza maggi ros ni..
akak pernah cuba juga dulu guna spaghetti..balance left over buat spaghetti kuahnya dah habis..so buat murtabak spaghetti..lebih kurang sama juga dgn ni..pizza cutter nak pinjam boleh..:)

Shamsiah Abdul Rahman said...

Haaa.. yg ini K.Sham boleh dgn bangganya kata dah cuba buat sendiri.
Sedap kan kan.
Tp malang sekali.. anakanda ku kurang pandai makan.. so malas nak buat lagi dah.

Anonymous said...

wah kreatif betul! nampak macam sedap.

radin fadli said...

kreatif betul hehehe, nampak macam menyelerakan.

hainom OKje said...

Yezza dah pernah buat....kalau tebal telur dia lagi bestkan Ros...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...