بِسْــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم

Friday, 18 April 2014

Masjid Kristal Kuala Terengganu

Assalamualaikum & salam sayang semua.
Jumaat yg barakah, semoga kita semua dilindungi ALLAH. Amin3x…..

Entry ni actually tunggakan yg tidak disengajakan. Hahaha!!!!citer berkurun zaman tapi kes terlupa nak publish. Mommy perasan bila tgk draf, rupanya citer masjid ni belum selesai. Malas dah nak throwback tapi bila mengimbau kembali gambar anak2 terasa betapa cepatnya masa berlalu & betapa cepatnya mereka matang especially Arfa. Huhu!!!! Rasa mcm nak stop je masa supaya mereka tak terus membesar.

Kesinambungan dari cerita TAMAN TAMADUN ISLAM, kita nikmatilah keindahan Masjid Kristal di Kuala Terengganu ni. Percutian akhir tahun kami untuk 2011. 




7 comments:

Jari Manis said...

Cantik betul senibina masjid kristal ni, jm pun belum jejak kaki ke sini lagi ahaha dasyat kan

mama sara nur said...

assalam
penah sekali jejak sini
memang cantik senibinanya

UmmuAidan-Arissa said...

tahun 2011 naghrat ado lagi lah gambar..heheh..
lawa sungguh masjid nie..tringin nok singgoh tp tokde sokmo..:)

Farah said...

subhaan Allah, cantik sgt masjid nie mashaa Allah! :)

x, Farah

nasa mulia said...

Salam...sy dah pernah jejak kaki ker sini ketika mengunjungi sahabat yg tinggal di KT...tapi sahabat saya tu dah meninggal 2 tahun lepas, sedih jgak bila kenangkannya...

sal ya said...

Nnt nk bwk bdk2 ke sini. InsyaAllah.

hainom OKje said...

Patut pun macam kenal tempat tu hehe...rupanya kat Ganu kita...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...