بِسْــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم

Sunday, 16 October 2011

TOMYAM KETAM



Ini plak partner kepada kerabu seafood mommy. TOMYAM KETAM.....Selalunya ketam ni kalau buat berkuah mesti buat masak lemak. SO, again nak avoid lemak berlebihan mommy crack my head fikir menu yg berair je. Kalau rebus ketuk serai je daddy xminat so, tomyam ni ada le jugak perasa tambahan kepada manis isi ketam tu. Alhamdulilah, tak sia2 sebab mmg sedap la

2 comments:

LiLy @ MumMyQiStInA said...

sedapnye tgk tomyam ketam ni..terliur suda.. ^_^

rostina76 said...

terliur? hehe, apalagi lily....TIBAI le (nak makan ketam ni kena ganas sket, kasi belasah dia sampai terkehel).

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...