بِسْــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم

Wednesday, 27 August 2014

USS

Assalamualaikum. 
Harini Wordless Wednesday kan? Heheh!!!!layan gambar dulu la ye sbb mommy busy menjahit. Nanti mommy pot pet 2x ye.

3A seronok sakan kat USS masa cuti bln Jun aritu. 








8 comments:

aTieYusof Family said...

Salam kak..
wahh seronoknya.. teruja tgk pic2.. :)

Kuazue Mohd said...

weh.. best nyer jenjalan ko... comei si kecik berposing sakan.. ada iras ko lak dia...

wah main jait - jait dah dia... beh2..

CAHAYA HIDUPKU (Nur Hayati) said...

Teruja akak tengok pic Ross.. anak2 akak sibuk mengajak kesini..

Tihara said...

Alhamdulillah
seronoknya tengok gambar ni kak :)

eynda said...

Wahhhh...rindu USS! Gambar pun cantik2 la :-)

Bicara Kak Noor said...

assalam ros, anak2 pun dh pergi tahun lepas kalau tak tu balik2 je dok remind bila nak pi hahaaha akak pun tumpang 2kaki jua mmg best cuma lenguh brjalan kaki maklum kaki ni terlebih manja naik keta turun keta haha

Nastyna said...

tempat lagi ni memang seswai la ngan budak2 baya 3A, mak nyer pun boleh sesama join semua.

Muna Mahdzar-Fadaaq said...

looks like fun... kami belum sampai ke sana lagi. Insya Allah, one of these days.
Yours girls are so pretty, most probably as pretty as mommy!
xoxo

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...