بِسْــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم

Thursday, 21 August 2014

LEGOLAND

Assalamualaikum & salam 25 Syawal.

Heheh!!!!sepatutnya nak publish semalam n3 ni so that tak yah bercakap banyak (Wordless Wednesday). Xde mood nak bercerita pasal legoland ni sebab tempat pojaan 3A bukan mommy (heheh!!!aci cam tu?).
So, layan jelah gambar keseronokan 3A @Legoland ni. 


7 comments:

aTieYusof Family said...

Salam Khamis kak..wahh! seronoknya ke Legoland ni..anak2 pasti suka & teruja.. kmi belum berpeluang ke sana :)

CAHAYA HIDUPKU (Nur Hayati) said...

Anak2 akak dah sibuk mengajak ke Legoland ni Ros.. belum ada masa nak kesana.. Memang kesukaan anak2 Ros.. mcm kita kurang benda mcm tu kan.

Bicara Kak Noor said...

anak2 kaknoor yg besaq ni pun teringin nk pi Ros tapi lom sampai lagiii

nurbijen said...

layankan aje, yer kak?
Anak2 saya pun, tiap kali ke legoland mana boleh sekejap walau dah berkali-kali pergi... berbaloi beli pass tahunan :)

Suzana Ibrahim said...

nampak happening sangat semua gambar2.harap2 suatu hari nanti saya dapat gi sana.

tifa anvar said...

sometimes kita kene brkorban demi keinginan ank2 dan suami. Hehehe

Shamsiah Abdul Rahman said...

Ehhh.. sama la pulak..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...