بِسْــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم

Wednesday, 13 August 2014

Mommy On Air - Sampaikan Salam Aidilfitri

Assalamualaikum & salam syawal.
Heheh!!!!masih lagi nak bercerita pasal raya kami. Kali ni nak simpan kenangan mommy masa raya ke-5 aritu (Malaysia raya ke-6 la). 

Masa bulan puasa lepas my neighbour cum DJ RTB tu ada bgt mereka ada buat program usahasama dengan RTM Kuala Terengganu. One of their program is 'Sampaikan Salam Aidilfitri' between RTB vs RTM KT (teringat dulu2 masa zaman sekolah pernah gak dengar program RTB vs RTM ni). 

Dipendekkan cerita dia mitak mommy participate since xde org Ganu yg available raya ni (almaklum semua geng Ganu balik Ganu beraya kot, huhu). Mula tu ingat dia nak interview perasaan beraya di perantauan ni rupa2nya siap dorg hubungkan mommy dgn keluarga kat Besut. Kiranya kami bersalam aidilfitri on air le masa tu. Kelakor jugak rasa sbb dah kira lengai je nak borak2 tu sbb dah telefon mok kat Besut earlier tapi time on air tu perasaan boleh juga hiba sedih gak. Hampeh!!!

Dalam studio tu plak mommy & 3A je masuk (daddy tunggu luar sambil record suara mommykik3x). 
Itu jelah u al pengalaman sejam mommy jadi retis (bukan nak perasan retis ye tapi sbb dlm voucher raya tu dorg mentioned bayaran artis soooooooo kira retis sejam le gitu :P)


7 comments:

CAHAYA HIDUPKU (Nur Hayati) said...

Wah kenangan terindah ni Rostina.. perlu disimpan memomentum tu :)

UmmuAidan-Arissa said...

wah seronok ;ah dpt borak ngan family on air kan ros...tringin jgk nak dengar sampaikan tuh.:)

nurbijen said...

pengalaman yg sgt berharga... jumpa kat teganu lepas ni boleh la mintak otograph!

@na said...

wah...best2...real betui la raya tahun ni...hehehe

kakyon said...

pengalaman manis.beraya on air dgn family..

~Kak Nah Backyard (^_^)~ said...

bestnya dapat on air buat ucapan raya..xpew jd retis sekejap..salam lebaran ros =)

sitiezahim said...

Wah retis kak ros hehehhe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...