بِسْــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم

Wednesday, 4 June 2014

Homemade Orange Cream Icecream

Assalamualaikum & salam sayang semua.
Tak dpt bersiaran dengan resepi & cerita ceriti bergambar due to mobile uploading tak setel2 dah masuk 2,3 hari….Tak reti apa benda yg problem tapi status uploading memanjang………………….
Menaip guna PC tapi gambar semua dr hp. Huhu!!! 
Meanwhile layan la resepi best kat bawah ni. Mommy belum try lagi tapi rasa cam terliur meleleh2 dah ni. kalau 3A tau resepi ni mau tiap2 hari suruh buat.


6 comments:

Shamsiah Abdul Rahman said...

Ros,
Tak tercapai dek akal ku..
Fail la bab2 ni..

Sue Bee said...

dtg melawat setelah hampir sebulan tak bersiaran..

juls julie said...

Assalam..

mommy buat ler ekk..nnt post gambar kat sini..hehehe

tun_telani said...

blom pernah lg try wat aiskrim guna santan.

rostina76 said...

k.sham: apa plak fail k.sham….usaha tangga kejayaan!!!kik3x kan selalu nasihat anak2

sue bee: welcome back, sebulan tu senyap mau malls nak mull balik. go go sue bee. nanti ros singgah ekk

juls julie: assalam…..mommy tg lepas raya baru nak buat. heheh!!!!!dah nak bercuti & posa ni

tun: jom kita try

Siti Fatimah said...

comey nya. tengok icecream pun tak Nampak mcm perisa oyen .

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...