بِسْــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم

Sunday, 7 December 2014

Slept over 3A & frenz

Assalamualaikum & Salam sayang. Mommy bersiaran dari KLIA2 before cuti2 end year kami. Jakun jap org Brunei celup ni masuk KLIA2 sbb besor bebenor rupenya, manyaknya tempat shopping tapi usin ja xdak nak shopping (hahaha!!!usin tu org Brunei panggil utk duit). 
Btw sambil2 boring nunggu flight ni mommy selit la dlu citer2 3A dgn kekawan b4 kami blk Msia Aritu. Sempat lg 2 hari sebelum kami blk 5/12 br2 ni Anis&Ahdia mengajak Areesya tido @rumah. Nak hilangkan rindula kononnya sebulan tak jmp ni. Btw aree dah biasa slept over kat rumah kami, so dah biasa.
Cumanya kawan Arfa plak yg berjangkit nak tido sama. So pepagi tu mommy curi2 snap gambar dr 'girl dorm' & 'boy dorm'. Hehehe dah ala2 kem cuti sekolah rupanya. 

9 comments:

Bicara Kak Noor said...

wah syok nya Ros dah balik msia ke?? kaknoor ni menunggu hari ni esuk lusa hahaha packing pun belum, syok nya sleepover budak2 tu mcm nk jadi kecikkk je kan hahaha

Lynn Hamzah said...

hihihi...comey jer note tu...

Nastyna said...

hahahaha note sekam sangat, takut kita nak ktuk pintu nya hehehe.

Juls Julie80 said...

hahahaha.. senyum sorg2 tgk note depan pintu tu...btw, selamat kembali sis.. eheheh

Nur Zayyani Liman said...

Salam kenal..hi sis
Comel je dorang tu..lama dah tak sleepover sejak dah berkeluarga..hihi

acik idah said...

Hahaha.. bergelimpangan sorang2... syok kan tido berjemaah camnie...

NEKCIK said...

wah cuti cuti malaysia lah ye...mesti seronok dapat bertemu kaum keluarga kan Ros

m.u.l.a.n said...

cute nya...!!! hehee...

aryan azra said...

salam kenal...comey anak2 bangun tido

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...