بِسْــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم

Saturday, 24 October 2015

Pizza Mudah Noxxa


Assalamualaikum & salam sayang.
Sekarang ni fenomena betul Periuk Ajaib Noxxa. Tak sangka tiba2 je tahun ni dia kebabom dikenali ramai. Ramai juga yang by hook & by crook memiliki Noxxa ni. 


Mommy walau pun dah beli tahun 2013, tapi takde la byk sangat gunanya. Pada peringkat awal mommy beli pun sbb pressure cooker. Adalah juga a few resepi yang mommy buat especially pulut kuning, rendang, stew, sup tulang etc. 

Tahun ni mmg berlambak2 resepi di pasaran fb & cukup menyenangkan hati para suri semua untuk menyediakan juadah, bukan setakat juadah biasa2 tapi juadah2 luarbiasa bisa disediakan ibarat petik jari. Hehehe..seronot betul.


So, selepas beberapa tahun memiliki & beberapa juga resepi mommy dah buat, maka mommy rasakan dah tiba masanya mommy kumpulkan semua resepi2 Noxxa @Wind of Change ni. Lagi senang nak cari, kalau tak jenuh gak nak kena search @fb.
So, harini mommy simpan resepi terkenal Noxxa. Yang ni dikongsi oleh Anna Suhana.

Jom layan pizza……dah blh say bye2 dah kat pizza hut, domino bagai. Kalau sebelum ni bt juga guna BM & bakar dlm oven. Lama le prosesnya, tapi dgn Noxxa.Ya ALLAH sukernya, cepat & senang. Anis & Ahdia suker betul. Hari2 layan pizza pun mommy sanggup.

6 comments:

Aku Seorang Pengembara said...

Makan jer la koje akak kalau ade noxxa ni... tak larat nak backpack nanti.....hehe

NEKCIK said...

tulah nekcik rasa mmg ramai pengguna periok ni...mcm senang jer ye...

Cikna said...

Domino kt tmpt cikna pun dh tutup,huhuu...

Unknown said...

"Stim 6 min" tu mksudnya tekan pkataan "steam" 6 kali ke?

Humaira Mohd said...

"Stim 6 min" tu mksudnya tekan pkataan "steam" 6 kali ke?

rostina76 said...

ye humaira….tekan steam 6 kali (maksudnya 6minit la tu)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...