بِسْــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم

Thursday, 22 October 2015

Anis 10th Birthday

Just simple birthday celebration during Anis 10th birthday.


Normally they celebrated with friends at school but since Anis pun dah grown up & mommy pun mood malas dah skrg ni nak mengangkut segala bagai ke sekolah dorg……so we only had simple one kat rumah. 


Acara potong kek (pink tu kami beli kat supa save & the yellow one hadiah drp Areesya).


Since daddy busy memanjang & rumah kami hangat (aircond byk yg rosak), so mommy decided to invite only Aree & jiran bini sahaja. Fyi, bini2=perempuan (bahasa Brunei).


Alhamdulilah mommy served laksa johor & spaghetti bolognese for main course & follow by bubur barli & jagung. Side dishes ada cream puff (K.Maria beli), keropok lekor frozen, karipap daging, ayam & sardine (order from my friend), buah2 & biskut tart.






3 comments:

CAHAYA HIDUPKU (Nur Hayati) said...

Selamat hari lahir Anis ..
Semoga menjadi anak yg solehah..

Sedap tengok menu yg dihidangkan tu..

NEKCIK said...

wah meriah jugak jafinya..banyak pulak menunya
hepi bezday Anis semuga cemerlang di dunia dan juga akhirat amiin

m.u.l.a.n said...

Happy Birthday Anis..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...