بِسْــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم

Wednesday, 20 May 2015

Aku tanya apa khabar ?

Assalamualaikum & salam sayang.
Uhuk2x…..mak aii banyaknya debu nan suci. Hahaha moga2 tiupan angin wind of change dpt bersihkan debu2 suci ni. Mommy nak bertapa kat sini plak pasni…
Walau takde org kisah pun ko nak timbul @ tenggelam mommy weh tapi xpela nak ambik semangat ni.
Sebulan solid April 2015 mommy takde n3. Reasonnya started dgn kami balik Cuti2 Malaysia, pastu bila dah smp Brunei line internet plak slow & mmg tenggelam terus (dorg buat style pre paid jugak)…….end upnya mommy terus bertapa depan mesin jahit, merempit. Hari2 naik gian nak merempit dgn 'Si Abang Pinky'. Nasib baik tak berasap Si Abang Pinky yg tak sado tu. Huhu !!!!adalah hikmahnya tu ekk. Lepas satu demi satu tayang hasil rempitan dgn Si Abang, ramai plak kawan2 yg order. Atlast fikir punya fikir mommy nekad nak fokus dgn handmade ni sebagai hobi yang mendatangkan pitih/fulus/usin/wang/ringgit. Takde la nak untung kaya raya tapi sambil2 memenuhi minat yg mendalam sekarang ni atleast berbaloi la jugak. Kalau setakat nak guna pakai sendiri berapa biji la sangat kan. 
Pepepun, mommy mmg dah lemau sgt2 dah nak start semula Wind of Change ni tapi fikir punya fikir jugak, adusssss sayang plak nak stop halfway. Cuma mommy pun tak tahu lagi mcmana entries mommy lepas2 ni. Kalau nak citer pasal 4a+R sangat pun dah jadi takut sbb byk sgt org2 gile/sewel/mental yg berkeliaran di luar sana. Bila kes Nur Fitri baru2 ni pun dah rasa cam pandang semua jantan especially yg nude pun jadi berprasangka….Ya ALLAH!!!!!Nauzubillah…..jauhkanlah mereka2 yg gile ni dari mendekati keluarga kita semua, AMIN.
Okla.rasanya mommy nak fokus siap2kan n3 jalan2 kami dulu. Citer AUssie blm abis, Krabi lagi, Pastu Cuti2 Malaysia jugak. Org nak baca @ tidak xkisah yg penting kepuasan diri mommy sendiri & keluarga kami. 
Chow…… Mommy belanja gambar2 dari Ala Rosas ye.Nak tgk lain2 gambar skodeng la ig mommy. ig:Ala Rosas


2 comments:

Shamsiah Abdul Rahman said...

Kita jawab..
Alhamdulillah.. kita sihat-sihat sahaja ada nyer.

Nastyna said...

Kau tanya aku? aku baik-baik ajer. Alemak, sorry kak, gurau. hehehehe

Wahhh cantik kot handmade nyer, kalau saya pandai macam akak ni saya pun nak merempit la jugak,tapi apakan daya, tanganku kaku.

Ha ah la kan, scary la dorang2 ni.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...