Wednesday, 23 April 2014

How To Clean Softshell Crab


8 comments:

  1. Tak pernah beli ketam masak sendiri maybe sbb mahal huhuh

    email me Alamat umah plss..mau pos ole2 :-)

    ReplyDelete
  2. sedap yang ini sebab lembut, ngan cengkerang boleh makan semua..

    ReplyDelete
  3. sedap yang ini sebab lembut, ngan cengkerang boleh makan semua..

    ReplyDelete
  4. kak ros...saya memang teringin sangat nak rasa ketam ni.. katanya ada di kuala gula, taiping. ada masa nanti nak la gi carik...

    ReplyDelete
  5. Ros,
    thanks for the info..akak pernah beli ni tapi memang tak reti nak bersihkan..akak bantai goreng semua lumurkan ..huhu..

    ReplyDelete
  6. laa.. baru tau. mmg susah nak bersihkan ketam selalu buang je kulit kat kepala tu pastu belah 2. hihi..

    ReplyDelete
  7. kete lembek memey sedak...isi penoh...tp penah masok sediri make hok siak doh hehehe...kat alor setaq susoh nok jjupo kete jenis ni...

    ReplyDelete
  8. Ros....kalau bersih sangat hilanglah manis dia...rugi!

    ReplyDelete